"Ik ben nu beter in staat te signaleren, er vallen me nu meer dingen op"

Bestellen

Hier bestelt u eenvoudig de cursussen van ‘Ouderen in veilige handen’, inclusief toets. Uw bestelling wordt uitgeleverd u via het leermanagementsysteem van Noordhoff Health of als SCORM voor uw eigen leermanagementsysteem.

Bestellen en registreren als individu

Kies deze manier van bestellen als u als individuele zorgverlener cursussen wilt volgen zonder tussenkomst van een (zorg)organisatie. De cursus en toets kosten per persoon € 35,- (inclusief btw).

Certificaat en accreditatiepunten

Na afronden van de cursus en de afsluitende toets ontvangt u een certificaat met accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V of voor het medisch accreditatieregister GAIA of CADP.

Hoe bestelt u uw persoonlijke cursus?

Via de button ‘Individuele aanmelding’ komt u op de webshop van Noordhoff Health. Hier bestelt u uw individuele cursus. U betaalt eerst €35,- via iDeal. Na de aankoop ontvangt u per e-mail een link en inloggegevens. Hiermee kunt u inloggen in de leeromgeving waar u de cursus kunt doorlopen. Na succesvol afronden van de afsluitende toets, ontvangt u het certificaat met de accreditatiepunten.

Bestellen als individu »

Bestellen en registreren als contactpersoon voor een groep van meer dan 20 personen

Als u als contactpersoon een bestelling plaatst voor meer dan 20 personen, ontvangt u maandelijks een rapportage over de voortgang van de deelnemers. Ook krijgt u aan het einde een aantal resultaatrapportages op managementniveau. Deze rapporten tonen aan dat uw organisatie de richtlijn van de meldcode ouderenmishandeling implementeert en structureel werk maakt van het bestrijden van ouderenmishandeling. Bovendien kunt u het leerrendement aanzienlijk verhogen door deze groepsrapportages na te bespreken. U betaalt hiervoor € 350,- (exclusief btw) per groep, plus de kosten van de e-learningmodules en de toetsen (maximaal € 35,- inclusief btw, per persoon).

Hoe bestelt u als contactpersoon voor een groep van meer dan 20 personen?

Via de button ‘Aanmelden groep’ komt u op een bestelformulier. Nadat u deze ingevuld heeft, ontvangt u direct per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Binnen 7 werkdagen ontvangt u per e-mail een link naar de registratiepagina waar alle deelnemers die u aangemeld heeft, zich kunnen registreren. Na registratie kunnen ze in hun eigen leeromgeving de cursus en de toets volgen. Daarna volgt het certificaat met de accreditatiepunten.

Bestellen als groep »

Bestellen als contactpersoon voor een groep met uw eigen LMS

Als u als contactpersoon een bestelling plaatst voor SCORM-pakket in uw eigen LMS, ontvangt u van ons de module en de bijbehorende eindtoets. Ook krijgt u  tegen meerprijs aan het einde een aantal resultaatrapportages op managementniveau indien uw rapportages uit uw eigen leermanagementsysteem onvoldoende vindt. Deze rapporten tonen aan dat uw organisatie de richtlijn van de meldcode ouderenmishandeling implementeert en structureel werk maakt van het bestrijden van ouderenmishandeling. Bovendien kunt u het leerrendement aanzienlijk verhogen door deze groepsrapportages na te bespreken. U betaalt hiervoor € 350,- (exclusief btw) per groep, plus de kosten van de e-learningmodules en de toetsen (maximaal € 35,- inclusief btw, per persoon).

Hoe bestelt u als contactpersoon met een eigen LMS voor een groep?

Via onderstaande button kunt u een op maat gemaakte offerte aanvragen. Indien de offerte akkoord is bevonden, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om er voor te zorgen dat uw organisatie aan de slag kan.

Accreditatiepunten in registerportfolio

Deelnemers kunnen hun accreditatiepunten laten opnemen in hun registerportfolio. Omdat het SCORM-pakket geplaatst wordt in uw eigen leeromgeving, dient u dit zelf door te voeren.

BIG-nummer

Een SCORM-pakket wordt geplaatst in uw eigen leeromgeving. Hierdoor dient u zelf zorg te dragen voor BIG-registratie van de deelnemers.

Vraag een offerte aan voor uw SCORM-pakket »

 

 

In opdracht van:

Door: